woonbedrijf eindhoven
Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf.
Als Huurders van Woonbedrijf zijn we gelijkwaardig overlegpartner met de woningcorporatie en het gemeentebestuur wat betreft de jaarlijkse prestatieafspraken. Met woningen in de hele regio zijn we dus betrokken bij onderhandelingen in de gemeenten Bladel, Best, Waalre, Geldrop/Mierlo, Nuenen, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Eindhoven.
Sociale kaart gemeente Eindhoven Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl.
Woonbedrijf komt voort uit twee Eindhovense woningcorporaties: Woningstichting SWS en Woonstichting Hertog Hendrik van Lotharingen Hhvl. Woonbedrijf verhuurt woningen in Best, Bladel, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Son, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Het Woonbedrijf is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 17.00 uur.
Woonbedrijf Eindhoven kiest voor SAP Computable.nl.
Na een lange selectieperiode met vier gegadigden heeft Woonbedrijf uit Eindhoven voor SAP gekozen als nieuw bedrijfsinformatiesysteem. Partner Aepex uit Gorinchem mag zijn op SAP-gebaseerde woningcorporatieproduct Aetrium gaan implementeren. Deze oplossing zal de huidige BIS-oplossing van NCCW vervangen. Woonbedrijf is een fusiecorporatie en behoort met 31.000 wooneenheden tot de top van de corporatiesector.
Mooiland verkoopt 493 woningen aan Woonbedrijf Mooiland.nl.
terug naar nieuws overzicht Mooiland verkoopt 493 woningen aan Woonbedrijf. Woningcorporatie Woonbedrijf uit Eindhoven neemt per 1 juni 2016 in totaal 493 huurwoningen over van Mooiland. Woonbedrijf heeft een stevige positie in de gemeentes Eindhoven, Best en Veldhoven en is daarom een logische keuze als nieuwe verhuurder.
Renovatie kantoor Woonbedrijf Eindhoven Het" nieuwe werken" Hazenberg.
Renovatie kantoor Woonbedrijf Eindhoven Het" nieuwe werken." In opdracht van Veldhoen Company heeft Hazenberg het nieuwe kantoor van het Woonbedrijf te Eindhoven gerealiseerd. In dit kantoor staat Het" Nieuwe Werken" centraal. Het voormalige schoolgebouw met allemaal kleine hokken was somber en donker.
Huiselijk interieur vol verrassingen voor Woonbedrijf architectenweb.nl.
Het interieur van het nieuwe hoofdkantoor van Woonbedrijf in Eindhoven is volledig ontworpen door Van Eijk en Van der Lubbe. Aan de hand van themas geeft het ontwerpbureau uitdrukking aan de identiteit van de woningcorporatie; tegelijkertijd creëert het een afwisselende en ongedwongen plek voor zowel de werknemers als de bezoekers.
Woonbedrijf Eindhoven SWS HHVL Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
En vooral zijn er nog meer huurders die bij het WOONBEDRIJF SWS HHVL te Eindhoven huren en ook klachten hebben over achterstallig onderhoud en of slechte afhandeling van hun klachten? Graag zie ik alle reacties en hulp tegemoet want wij vinden dat het WOONBEDRIJF SWS HHVL ook hun plcihten moeten nakomen en de mensen fatsoenlijk helpen.
Woonbedrijf @Woonbedrijf Twitter.
En dat is Awesome, vinden ze in de buurt! 0 antwoorden 0 retweets 0 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. Woonbedrijf @ Woonbedrijf 12 jul. Vanaf 21-8 kun je reageren op 38 stadswoningen Havenhof in centrum Eindhoven.
Woonbedrijf Welkom bij Woonbedrijf!
Welkom bij Woonbedrijf! Woonbedrijf werkt aan wonen, het wonen van onze klant. Met meer dan 400 collegas zetten we ons elke dag in voor ruim 70.000 klanten. Zij inspireren ons om te bouwen aan goede en betaalbare woningen, in prettige buurten.
Pluim voor Woonbedrijf Eindhoven: huren worden niet verhoogd Omroep Brabant.
Pluim voor Woonbedrijf Eindhoven: huren worden niet verhoogd. EINDHOVEN Woningcorporatie Woonbedrijf in Eindhoven is maandagochtend in het zonnetje gezet omdat de huren op hetzelfde niveau blijven. Huuralarm Eindhoven en de Nederlandse Woonbond hebben adjunct-directeur Paul Tholenaars daarom een presentje aangeboden.
Interieur Woonbedrijf Eindhoven Van Eijk en Van der Lubbe De Architect.
vloeren wanden plafonds. Interieur Woonbedrijf Eindhoven Van Eijk en Van der Lubbe. Fotografie: Rene van der Hulst. In het nieuwe hoofdkantoor van Woonbedrijf zijn vier voormalige locaties onder één dak gebracht. Het is volledig ingericht op flexwerken, niemand nog een eigen werkplek.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons