studio breda
Studio Breda te huur HuizenZoeker.
7 studio's in Breda gevonden. U bent op zoek naar een huurwoning van het type Studio in Breda. Wij hebben 7 woningen gevonden die aangeboden worden via 43 makelaars. Of bekijk woningen van hetzelfde type gevonden in nabijgelegen plaatsen zoals Ulvenhout Bavel Prinsenbeek en Teteringen. Ontvang dagelijks het nieuwe aanbod per e-mail. Studio van 20 m2 te huur nabij het centrum. De studio is voorzien van een eigen.
Breda studio huren Select-A-House.
Select-a-house Gilzeweg 7 NL 4854 SE Bavel T. 31 076 5658288 F. Maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.30u. Wilt u in Breda een studio huren? Dan kunt u hiervoor terecht bij Select-a-House. Wij hebben ruim zestien jaar verhuurervaring. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel op uw woonwensen inspelen. Bij ons kunt u in Breda een studio huren die helemaal bij u past. Select-a-House is thuis in huurwoningen. Via ons kunt u in Breda een studio huren waarin u zich dan ook helemaal thuis voelt. In de gezellige stad Breda een studio huren. Door in de stad Breda een studio te huren maakt u een juiste keuze.
Gitaarstudio Breda.
Hier kun je terecht voor leuke en inspirerende gitaarlessen op een sfeervolle lokatie in het centrum van Breda. Gitaarstudio Breda is opgericht in 2008 door gitarist Pascal Waisapy. Naast gitaardocent is Pascal ook actief als uitvoerend gitarist en speelde hij reeds op diverse podia in binnen en buitenland zowel in bands als solo. Door zijn ervaringen in diverse stijlen uiteenlopend van pop tot rock en jazz tot klassiek kunnen verschillende genres in de les aan bod komen. Wat jij wilt leren spelen staat dan ook centraal. Uiteraard kan Pascal zijn kennis en ervaring naar ieder niveau vertalen zodat zowel beginners als gevorderde zich in de lessen kunnen vinden.
Te huur in Breda 316 studios te huur in Breda Mitula Woning.
Met een gemiddelde prijs van 697 en een oppervlakte van 40m. Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Studio Te Huur Breda kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden Studio Te Huur Breda Studio Te Huur Gerenoveerde Centrum Eindhoven Studio Te Huur Huurwoning Eindhoven Stratum.
Een studio huren in Breda Kamernet.
Te huur in het centrum van Breda een leuke studio aan de Haagdijk Deze studio is gelegen aan de Haagdijk in centrum Breda en verkeerd in goede staat. In het gebouw bevinden zich meerdere appartementen de studio ligt op de 1e verdieping aan de voorkant. Dankzij de centrale ligging zijn alle benodigde voorzieningen nabij zoals supermarkten en overige winkels maar ook het bruisende centrum met al haar uitgaansgelegenheden binnen enkele minuten te voet te bereiken. OV-verbindingen zijn in de directe omgeving aanwezig het centraal station is in circa 10 minuten te bereiken.
Home Drumstudio 106.
M 06 512 95 230. Studio 106 bouwt de drumwinkel af tot. een servicepunt voor stokken vellen en accessoires. Diverse artikelen gaan er uit voor interessante onderhandelbare prijzen. 06 512 952 30 of peter@drumstudio106.com. Privé-les in een ruime studio in het centrum van Breda. Twee complete drumstellen aanwezig. Een release van RENSEEN met drumwerk van Peter van Middelkoop. Toetsen/vocals Merel van Spankeren.
Studentenhuisvesting T63 in Breda. Studio's voor studenten.
Cameratoezicht in centrale ruimten. Aangename studie en relaxplekken. Huismeester aanwezig voor vragen en service. Verzorgde binnentuin met praktische voorzieningen. Centraal Station winkels en stadscentrum op loopafstand. Welke studio kies jij? Circa 35m 2 16m 2 gedeeld. gas water en elektra. Eigen badkamer en toilet. All in zonder huurtoeslag. gas water en elektra.
Study Studio Park zelfstandige studenten studios met ruime tuin.
Dankzij de grote belangstelling zijn alle studios van Study Studio Park Breda allemaal gereserveerd. Dit houdt in dat je je helaas niet meer kunt inschrijven. Stijlvol wonen in Study Studio Breda. STUDY STUDIO PARK BREDA is een unieke gebouw met 224 luxe 1 persoons studentenstudio's met supersnel internet gelegen aan de Rat Verleghstraat / Lunetstraat aan de rand van het centrum van Breda. Deze studentencampus is naar binnen gericht rondom de gezamenlijke buitenruimte heen. De ontsluiting van deze 224 zelfstandige wooneenheden gaat via galerijen aan de buitenzijde van het gebouw. De woonruimtes hebben zicht op de tuin en naar elkaar. Dit bevordert de interactie tussen de bewoners en levendigheid in de campus. De binnengevels bestaan uit grote glaspuien omkaderd door witte aluminium gezette randen.
Home Studio DependanceStudio Dependance.
Nieuwsgierig naar onze Menukaart? Neem dan hier een kijkje! Menukaart Iets te vieren? Wij helpen graag mee aan een onvergetelijke dag! 9 dec 1700 Cocktailnight! Om 2200 uur DJ ROCKSTAR. Breek je week doormidden op een speciale manier tijdens de cocktailavond.
Studio huren in Breda? Kamers Studios te huur Easy Street.
Op zoek naar studio of studentenkamer? Waar moet je als student in Breda naar toe als je een studio of kamer wilt huren? Je kunt een studio huren bij een particulier maar vaak betaal je relatief veel huur voor niet al te beste kwaliteit. AlleeWonen een Bredase woningcorporatie heeft ook vele studios te huur in Breda. Tegen een acceptabele prijs heb je een fatsoenlijke studio of studentenkamer. Studio huren in Campus Easy Street Breda. Wil je helemaal top wonen als student? Huur dan een studio of kamer in Campus Easy Street.
Studio huren Breda of huur Studio Breda gratis overzicht op Huurda! Huurda.
Dan kun je direct contact opnemen met de verhuurder of makelaar! Huurda.nl kan je ook op de hoogte houden van actueel passend aanbod. Breda heeft een historische stadskern waarin een studio Breda huren mogelijk is in bijvoorbeeld de oude straatjes of op één van de verdiepingen van historische panden. Maar een studio Breda huur je ook in Brabantpark Stationsbuurt Valkenberg of Boeimeer. In een wijk dicht bij het station wonen kan bijvoorbeeld handig zijn voor wie vaak in Tilburg Etten-Leur of Roosendaal moet zijn. Op zoek naar een studio te huur Breda? Studio te huur in Breda.
Woningaanbod Breda Wonen.
Heeft u interesse in één van onze woonruimtes? Vul dan het contactformulier onder aan de pagina in. Kies het adres van de woonruimte waar u interesse in heeft. Geef een eventuele opmerking. Vermeld uw telefoon nummer en email adres. Uw reactie is ontvangen en er wordt contact met u opgenomen. Brouwhuis breda zie kaart Klik op foto voor meer foto's. Te huur per 1 oktober 2017.

Contacteer ons