woningbouw veldhoven
Mooiland is een woningcorporatie met ruim 26.000 woningen.
Op zaterdag 7 oktober, van 13.00 16.00, gooien wij bij Mooiland letterlijk onze deuren open. Dat doen we omdat het dan de Dag van het Huren is. We laten graag zien hoe we bij Mooiland thuis willen geven aan huurders.
Woningcorporatie Wooninc. Eindhoven.
plaatst huizen voor vluchtelingen in Nuenen. De gemeente Nuenen heeft dat woensdagavond bekendgemaakt aan de omwonenden van het Witte Hondpad waar de woningen over een paar maanden komen staan. Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Lintje. Vertraging woningbouw in Veldhoven Veldhoven Pijlen. ed.nl. Pijlen. Weer. Pijlen. Service. Pijlen. Person. Pijlen. Zoek. Sluit. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Menu. Sluit. Pijlen. Weer. Zoek. Zoek. S
Vertraging woningbouw in Veldhoven. VELDHOVEN De oplevering van honderden woningen in de gemeente Veldhoven is vertraagd. Uit een voortgangsrapportage blijkt dat vooral de economische crisis en de daarmee samenhangende woningmarkt die op slot zit als grootste boosdoeners aangewezen kunnen worden.
Zilverackers Gemeente Veldhoven.
Naar buiten toe wordt de bebouwing ruimer en het landschap zichtbaar. De architectuur is ontleend aan de traditionele kempische dorpen, met overwegend baksteen, pannendaken en veel details zoals luiken, roedeverdeelde ramen en fraai metselwerk. Zilverackers ligt aan de westkant van Veldhoven.
Welkom bij Woonbedrijf Woningcorporatie Eindhoven Woonbedrijf.
Onze grootste maatschappelijke prestatie ligt in het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare huurwoningen. Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een woning met kwaliteit, in een leefbare buurt. En dat daarbij niemand mag worden uitgesloten.
veldhoven woningbouwvereniging.
De prijzen bij de woningbouwvereniging in veldhoven centrum zijn kijkgoedkoop omdat een woningbouw vereniging geen winstoogmerk heeft. Een 2-kamer appartement voor iemand die via de reclassering heeft gepoogd aansluiting te vinden bij de maatschappij is er doorgaans al vanaf 195, euro all in.
Welkom Wooniezie.
Welkom op Wooniezie.nl, dé website voor huur en koopwoningen in Aalst-Waalre, Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Bladel, Budel, De Mortel, De Rips, Eindhoven, Elsendorp, Geldrop, Gemert, Handel, Hapert, Heeze, Helmond, Leende, Lierop, Lieshout, Mariahout, Mierlo, Milheeze, Nuenen, Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Veldhoven en Valkenswaard.
thuis Contact.
ma t/m do: 8.30 17.00 uur. vr: 8.30 12.00 uur. 12.00 17.00 uur alleen op afspraak. In MFA-midden: Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven. 8.30 12.00 uur. 12.00 17.00 uur alleen op afspraak. In Bestwijzer: Nazarethstraat 173, 5683 AK Best. 8.30 12.00 uur.

Contacteer ons